Vilniaus mokytojų namai
EN

Registruokis į Tarptautinio festivalio TAI-AŠ „Naktinėjimus”

Visus jaunuosius dainuojamosios poezijos kūrėjus kviečiame dalyvauti kasmetinio festivalio „Tai aš” renginyje – naktinėjimai. Naktinėjimai, tai kvietimas po didžiųjų koncertų stebėjimo susiburti jaukiame žmonių būryje ir pasidalinti savo kūryba, savuoju dainuojamosios poezijos supratimu. Naktinėjimų dalyviai unikalūs, pirmiausia tuo, kad kažkuriems tai būna pirmas savo kūrybos atskleidimas, ir ne vienam, tolesnis tobulėjimas ir pasirodymas dar platesnei auditorijai. Naktinėjimų tikslas – kiekvienam kuriančiam prasmingą muziką, parodyti save, pasidalinti savyje glūdinčia, tobulumo dalimi.

Užsiėmimai vyks 5 festivalio dienas, vadovo ir dalyvių sutartu laiku. Kūrybinių dirbtuvių dalyviams tobulėti, atrasti bendrumą ir kartu pasiekti kuo didesnių tikslų padės Denis McLaughlin – kompozitorius ir atlikėjas iš Šiaurės Airijos, grojantis dvylikastyge gitara, mandolina, airiška mandola „Bouzuki“, bandža, airišku būgnu „Bodhran“, kauliukais ir gitara, turintis gausybę kūrybinio potencialo ir yra pasiruošęs juo pasidalinti su kūrybininkais. Denis jau ne vienerius metus yra dalyvavęs festivalyje „Tai – aš“, bei kartą jau yra vadovavęs Kūrybinėms dirbtuvėms, kurių rezultatu buvo sužavėti ir nustebinti visi – nuo organizatorių, iki dalyvių bei žiūrovų.

Visus dainuojamosios poezijos kūrėjus norinčius sudalyvauti „Naktinėjimų” renginyje, kviečiame pildyti anketą anketa.pdf ir siųsti adresu registracija.tai.as@gmail.com iki spalio 10 d.

Dalyvių amžius: nuo 16 iki 30 metų. (taisyklės sukurtos tam, kad būtų laužomos).
Vienkartinis dalyvavimo mokestis: 50 Lt 
Naktinėjimai vyks spalio 18 d. 22 val. Vilniaus mokytojų namų Svetainėje.

2013 m. rugsėjo 4 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: