Vilniaus mokytojų namai
EN

Skirkite 2% mokesčių paramai

Jeigu nusprendėte, tai galite padaryti keliais būdais:

PIRMAS BŪDAS: Atsisiųskite iš Valstybinės mokesčių inspekcijos interneto svetainės (www.vmi.lt) formą FR0512 ir atsispausdinkite ją arba galite atsispausdinti formą su VMN duomenimis iš čia  FR0512 forma DOC formatu Jei atsisiuntėte tik tuščią formą: 1. Formos viršuje spausdintinėmis raidėmis įrašykite savo vardą, pavardę, asmens kodą, gyvenamąją vietą, el. paštą ir telefoną. 2. Formos apačioje įrašykite pildymo datą, pažymėkite, kad forma yra pirminė, pažymėkite mokestinį laikotarpį ir nurodykite kiek procentų skiriate įstaigai. Įrašykite įstaigos duomenis: viešoji įstaiga kultūros ir švietimo centras Vilniaus mokytojų namai, Vilniaus g. 39, LT-01119 Vilnius, įstaigos kodas (formoje įvardinta kaip "Paramos gavėjo identifikacijos numeris") 191590768. (Banko duomenų pildyti nereikia) 3. Formos apačioje pasirašykite ir parašykite savo vardą ir pavardę. 4. Įdėkite formą į paprastą voką ir užklijuokite, o ant užklijavimo vietos pasirašykite taip, kad nebūtų įmanoma atplėšti voko nepažeidus parašo vientisumo. 5. Užklijuotą voką: pristatykite į Vilniaus mokytojų namus ( Jums pageidaujant pašto išlaidas padengsime )/arba išsiųskite paštu savo gyvenamosios vietos apskrities mokesčių inspekcijai 6. Užpildytos formos priimamos iki einamųjų metų gegužės 1 d.

ANTRAS BŪDAS: Jeigu jūs naudojatės internetine bankininkyste, galite užpildyti ir išsiųsti 2 proc. formą FR0512 internetu: 1. Įeikite į savo internetinį banką ir pasirinkite elektroninį deklaravimą. Tada bankas Jums atidarys Valstybinės mokesčių inspekcijos svetainę. 2. Atidarykite ir užpildykite formą FR0512. Visos instrukcijos išsamiai paaiškintos. Duomenys apie įstaigą, kurių prireiks: viešoji įstaiga kultūros ir švietimo centras Vilniaus mokytojų namai, Vilniaus g. 39, LT-01119 Vilnius, įstaigos kodas (formoje įvardinta kaip "Paramos gavėjo identifikacijos numeris") 191590768. (Banko duomenų pildyti nereikia)

TREČIAS BŪDAS: Galite ateiti į Mokytojų namus 205 kab. ir mes Jums padėsime užpildyti šią Formą vietoje. Jei iškilo klausimų, kreipkitės telefonu 8 5 262 04 21, 8 610 35 089 (Onutė) arba elektroniniu paštu info@kultura.lt Svarbu žinoti: * Jeigu pildote metinę pajamų deklaraciją, 2 proc. prašymą reikėtų atiduoti kartu su ja. * Jeigu 2 proc. skiriate ne vienai, o kelioms organizacijoms, svarbu, kad užpildytumėte apie jas vienoje prašymo formoje. * Jeigu Jūsų prašymuose bus klaidų, VMI jums grąžins formą pataisymui ir iki einamųjų metų liepos 1 dienos. Jūs dar galėsite užpildyti patikslintą formą.

Jūsų geranoriškumo dėka 2010 m. buvo pervesta 1656 Lt. Šią paramą panaudojome Mokytojų namų interneto svetainei atnaujinti.

2011 m. kovo 1 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: