Vilniaus mokytojų namai
EN

Skambant armonikai skaitysime „senus meilės laiškus” Mokytojų namuose

Vasario 14 d. 18 val. kviečiame į Vilniaus mokytojų namus, visus mylinčius ir mylinčias, mylimus ir mylimas kartu „paskaityti senus meilės laiškus prie arbatėlės”, bei pasiklausyti nostalgiškai graudulingų „tylių armonikos tonų”. Šią atmosferą kurs du žinomi ansambliai.

Ansamblis NALŠIA (vad. Audronė Vakarinienė) - tai ne tik  senąsias lietuvių tautos tradicijas puoselėjantis folkloro ansamblis, tai ir kitokią dainą, šokį bei muziką mylinčių žmonių sambūris.  Dažni televizijos laidos „Duokim Garo” svečiai, tris kartus šios laidos vicečempionai, „Aukso paukštės” laimėtojai. Ansamblis jau išmaišė visą Europą skersai ir išilgai, dalyvavauja tarptautiniuose festivaliuose, įvairiuose Vilniaus miesto ir kitų Lietuvos miestų, miestelių renginiuose bei šventėse.

Ansamblis JORĖ (vad. Rūta Aleksiūnienė), nė kiek ne mažiau nusipelnęs Lietuvai. Daug kartų džiugino Lietuvos žiūrovus, tautinės kultūros mylėtojus, aktyviai dalyvauja beveik visuose respublikos, Vilniaus miesto ir kitų Lietuvos miestų renginiuose, bei šventėse, visada savo daina ir šokiu pasirengęs pradžiuginti kiekvieno žiūrovo širdį.

http://www.kultura.lt/events/view/2887/0/2014-02

2014 m. vasario 13 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: