Vilniaus mokytojų namai
EN

ATVELYKIO ZUIKIAI SU ORANŽINIAIS DVIRAČIAIS

15 Atvelykio zuikių mindami oranžinius dviračius sveikino vilniečius ir miesto svečius su pavasariu ir kvietė į šį sekmadienį, balandžio 27d. 11 iki 15 val., Vilniaus mokytojų namų kiemelyje, vyksiančią Atvelykio šventę, labdaros mugę „Angelų vaikai  su meile Jums”. 

Į ją suvažiuoja  Lietuvos specialiųjų ugdymo įstaigų vaikai ir jų mokytojai.   

Mugėje vaikai prekiaus pačių sukurtais darbais iš stiklo, medžio, molio, gamtinių medžiagų. Pasirinkti bus ko: nertų servetėllių, dirbtinių gėlių, namų apyvokos reikmenų, papuošalų, inkilėlių ir kt. Pasak dalyvių - ši mugė jiems didžiulė ir laukiama šventė, nes jai ruošiamasi beveik  metus, o svarbiausia - darbai kuriami su meile. Visos surinktos lėšos atitenka autoriams ir jų mokykloms.

Organizatoriai pasirūpino, kad susirinkusieji nenuobodžiautų. Kiemelio scenoje keisis meniniai kolektyvai: pasirodys TV projektų X-Faktorius, chorų eurovizija dalyviai, A. Noviko džiazo mokyklos dainininkai. Šokių kolektyvai iš Vilniaus mokyklų ir kultūros centrų  „šokdins pavasarį”. Vyks margučių ridenimo varžytuvės, būtų puiku turėti ir savo margučių. Apsilankiusieji turės unikalią galimybę tapyti ant tikrų MINI COOPER automobilių, dalyvauti mini modeliukų slalome, pasivažinėti mini paspirtukais, pamatyti naminių ir egzotinių gyvūnų – Madagaskaro tarakonų, ožkyčių, kalakutų ir kt.

Savo nepakartojamais pokštais vaikučius džiugins Mantas Wizard. „Bebro blyninė“ keps skaniausius blynus, „Nesquik“ zuikis vaišins kakava.

Organizatoriai laukia visų, kurių širdyse rasis vietos angelų globojamiems vaikams. Drauge suteiksime jiems džiaugsmo!

 

Šventę organizuoja Vilnias mokytojų namai ir vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaiga.

Akimirkos: http://www.kultura.lt/lt/photos/index

 

2014 m. balandžio 26 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: