Vilniaus mokytojų namai
EN

Vilniaus širdyje - labdaros koncertas po atviru dangumi

Neabejingi gerai muzikai ir beglobių žirgų likimui, jau šį savaitgalį kviečiami į "Žirgų globos asociacijos" (ŽGA) rengiamą labdaros koncertą Vasaros terasoje. Renginio metu, vilniečius ir miesto svečius dainuojamąja poezija užburs, visiems gerai pažįstamas bardas Giedrius Arbačiauskas, o uždegančiomis melodijomis - jaunieji "Lietuvos balsai" - Monika Mėčiūtė, Agnė Bubilaitė ir Justinas Stanislovaitis.

„Tai nepirmasis toks labdaros koncertas, kuriuo norime priminti žmonėms, jog Lietuvoje daugybei nuskriaustų ir šeimininkų apleistų žirgų, labai reikia mūsų dėmesio ir paramos", - teigia ŽGA vadovė Rūta Matokonytė, pažymėdama, jog nors žirgų priežiūrai būtina materialinė pagalba, tačiau tvirtybės ŽGA savanoriai semiasi būdami kartu su bendraminčiais ir organizaciją palaikančiais geros valios žmonėmis. 

ŽGA labdaros koncertas - puiki proga praleisti turiningą sekmadienio vakarą su šeima ir draugais, vasaros laisvadienius leidžiantiems sostinėje. Įėjimas į renginį kainuos tik tiek, kiek kiekvienas apsilankęs norės už jį sumokėti, o visos surinktos lėšos bus skirtos beglobių žirgų priežiūrai ir gydymui.

2015 m. birželio 11 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: