Vilniaus mokytojų namai
EN

Renkamos vaikų grupės į ŽINIUKŲ MOKYKLĖLĘ

Apie mus

 

Jau prasidėjusi registracija į grupes NAUJIEMS MOKSLO METAMAS !

GRUPIŲ DARBO DIENOMIS PRADŽIA – RUGSĖJO 16 D.

GRUPIŲ ŠEŠTADIENIAIS PRADŽIA – RUGSĖJO 19 D.

BRANGŪS  TĖVELIAI,

Mūsų ikimokyklinio ir priešmokyklinio mokymo centro pedagogai sėkmingai dirba jau daug metų. Sukaupėme didžiulę patirtį ir išugdėme ne vieną kartą.

Ikimokyklinio ugdymo programa skirta 4 – 5 metukų vaikams. Ji padės susivokti savyje, išmokti bendrauti. Mokysimės kalbos kultūros, šnekamosios anglų kalbos, pasaulio pažinimo ir dainavimo.

Priešmokyklinio ugdymo programa skirta 6 metukų vaikams. Mokyklėlėje vaikai turi galimybę išbandyti naujas veiklos formas bei pažinimo būdus, bendraujant su bendraamžiais, kaupti naują patirtį, tyrinėti ir pažinti save. Mokysimės lietuvių kalbos (pirmiausia vaikai bus mokomi išgirsti iš kokių garsų susideda mūsų tariami žodžiai. Skirti balsius ir priebalsius, skaidyti ir lieti skiemenis, skaityti. Rašto pradmenų ugdymas.) ir matematikos pagrindų (matematikos pamokėlių metu vaikai mokomi matuoti, skaičiuoti, pažinti skaičius ir spręsti paprastus aritmetikos uždavinius), pasaulio pažinimo, šnekamosios anglų kalbos  ir dainavimo.

Mokyklėlėje galima mokytis darbo dienomis (pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais) arba vieną kartą per savaitę – šeštadieniais. Mūsų mokyklėlėje taip pat mokinami ir kitakalbiai (rusakalbiai) vaikučiai.

http://www.ziniukumokyklele.lt/

2015 m. rugpjūčio 25 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: