Vilniaus mokytojų namai
EN

“Mėnulio sodai” Tarptautiniame dainuojamosios poezijos festivalyje “TAI – AŠ”

Festivalio svečias iš Prancūzijos Laurent Secco ir Vygantas 

Spalio 21 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje (Vilniaus g. 30, Vilnius) vienas įdomiausių, išskirtinių ir specialiai festivaliui rengtų koncertų yra Vyganto bei prancūzo Laurent‘o Secco bendras muzikinis projektas „Mėnulio sodai“. Pritariant kameriniam orkestrui, skambės gražiausi žymių prancūzų Jacques‘o Brelio, Claude‘o Nougaro ir kitų atlikėjų kūriniai.

Laurent Secco, prancūzų aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Lietuvoje svečiuojasi jau antrą kartą. Savo atliekamose dainose jis ironiškai žvelgia į meilę bei juokiasi iš žmogiško išgyvenimo marazmo. Jo džiazo stiliaus dainos gali būti vienodai komiškos ir ciniškos. Laurent yra įkūręs muzikinio teatro kompaniją „Les Bisons Ravis”, pora kartų yra dalyvavęs d'Avignon muzikos festivalyje. Taip pat Laurent dirba muzikos mokytoju Lione, kur pats ir gyvena.  

Koncerto “Mėnulio sodai” idėjos autorius, dainų kūrėjas Vygantas sako, kad šį vakarą muzika skambės nerealiai – nuo vieno akordo iki nuostabiausių garsų jūros, nuo vienos gitaros iki kamerinio orkestro. Klausytojas nenuskridęs į mėnulį galės sodus ir žvaigždes pamatyti...Atlikėjas ir aktorius Laurent Secco kartu su Vygantu, gitaristo Tomo Varnagirio grupe ir kameriniu orkestru scenoje kurs stebuklą. Koncertą veda prancūzų aktorė Caroline Paliulis.

 

Bilietus galima įsigyti www.bilietai.lt bei prieš koncertą Šv.Kotrynos bažnyčioje.

Plačiau apie festivalį www.tai-as.lt

2015 m. spalio 13 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: