Vilniaus mokytojų namai
EN

VILNIUJE ATVELYKIO ŠVENTĖ „ANGELŲ VAIKAI – SU MEILE JUMS“

                    Sekmadienį, balandžio 3 d. nuo 11 iki 15 val. Vilniaus mokytojų namų renginių kiemelyje šurmuliuos šilta ir jauki kasmetinė Atvelykio mugė ,,Angelų vaikai – su meile Jums“.

 

                      Ar Jūs galėtumėte įsivaizduoti, kiek reikia pastangų sukurti meno kūrinį mažomis vaiko rankelėmis, kurios turi ypatingą Dievo dovaną?  Šventės dieną, vaikai iš specialiųjų ugdymo įstaigų ir pensionatų atveš paruošę gausybę molio dirbinių, spalvotų papuošalų ir kitokių rankdarbių. Įsigiję darbelius  papuošite savo namus,  o Jūsų gerumo kupinos širdys nudžiugins mažuosius autorius. 

                      Atvelykio šventės nuotaiką kurs: tautinių šokių kolektyvai su programa „Šokdinsime pavasarį“, „Spalvų orkestro“ muzikantai, TV projekto X-Faktorius, studijos „Nonetas“, vyrų ansamblio „Avantis Vilnius“ dainininkai. Magijos nepagailės iliuzionistas Mantas Wizard, cirko triukais stebins Viačeslavas Mickevičius, o dosnusis Miroslavas vaišins cukraus vata.

                      LEU studentai šventės dalyviams rengs kūrybines dirbtuves. Mockevičių šeimyna ir folkloro ansamblis „Srauna“ prisimins Atvelykio šventės papročius ir tradicijas.  Kartu dainuosime dainas, žaisime žaidimus, suksime tradicinius ratelius ir be abejo ridensime margučius. Svarbiausia nepamirškite atsinešti margučių į šventę, juk Atvelykis – Mažųjų Velykėlės!

                      Renginio metu bus daug gyvo veiksmo: scenoje pamatysite šunų dresūros mokyklos „Reksas“ auklėtinių pasirodymą, o kiemelyje šurmuliuos tradicinių bei egzotinių gyvūnų paroda,  atėjusių vaikų lauks unikali galimybė ir ypatinga pramoga marginti tikruosius „Mini Cooper“ automobilius.  

                      Tam, kad būtų smagu juk reikia tiek nedaug, tik dėmesio ir atidumo vieni kitiems. Ateikite į Atvelykį - šventę švęsime kartu!

Renginį jau dvyliktus metus rengia VšĮ kultūros ir švietimo centras Vilniaus mokytojų namai kartu su Lietuvos Respublikos vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaiga.

2016 m. kovo 23 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: