Vilniaus mokytojų namai
EN

Šventė visai šeimai „Lik sveika, Kalėdų eglute“

Šis renginys organizuojamas Vilniaus mokytojų namų kiemelyje jau skaičiuoja ketvirtą dešimtmetį. Ne viena karta užaugusi su šia švente dabar atsiveda jau savo vaikus. Pagrindinis šventės tikslas, kad vaikai ir tėveliai suvoktų pagarbos gamtai, saugojimo svarbą. Renginiu siunčiama žinutė, kad eglutė turės antrą gyvenimą. Jeigu tikėti mūsų sekama pasaka, tai sunkvežimis prikrautas eglučių išveš jas miško globon, kad kitais metais ji sugrįžtų  į mūsų namus.  

Šventė įvyks sausio 6 d.  18 val.  - Vilniaus mokytojų namų kiemo vartai atveriami 17.30 val.

Stebuklingame, įspūdingai išpuoštame kieme susirinkusiųjų lauks įvairios pramogos: žiemos krepšinis  „Taiklioji ranka“, šeimų slidės, šėlionės su sniego gniūžtėmis, paslaptingoji juodoji palapinė ir  kitos pramogos. Visoms linksmybėms vadovaus animatorių komanda „Gyvieji žaislai“. Suskambus fanfaroms scenoje pasirodys  muzikos grupė „Mini kivi“. Smagias daineles balsingai trauksime visi kartu. Į kiemelį palaiminti visų užsuks trys Karaliai – Kasparas, Merkelys ir  Baltazaras, kurie palaimins visus susirinkusius.

Primename, kad kviečiami ir tie, kurie šventėms puošė Lietuvoje ir užjūrio platybėse užaugintas eglutes, ir tie, kurie tausodami gamtą savo namus dabino dirbtinėmis eglutėmis.

2022 m. sausio 1 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: