Vilniaus mokytojų namai
EN

NELLY PALTINIENĖ „ Auksinės dainos”


VMN Didžioji salė
Antradienis
Lapkričio 18 d.
19 val.

Nėra Lietuvoje žmogaus, kuris nebūtų girdėjęs NELLY PALTINIENĖS balso. Optimizmu ir energija spinduliuojanti dainininkė į sceną lipa jau rekordinius metus.

Tie, kurie dažnai ją mato scenoje, tvirtina, kad tai ypač šiltas, širdingas ir džiugus žmogus. Tai ne dėl to, kad ši moteris būtų pragyvenusi šviesų, lengvą gyvenimą. Ji meta iššūkį piktam, kurį patyrė, norėdama bent kiek sumažinti blogio apstybę. "Atiduodu žmonėms džiaugsmą, kurio pati ne taip daug patyriau. Tačiau tai, ką išdaliju kitiems, bumerangu grįžta atgal, - sako Nelly Paltinienė. „Gyvenimas mano buvo kaip ir visų - laimingas ir ne, pilnas praradimų ir atradimų. Todėl, manau, mano žiūrovai mane ir supranta. Aš noriu matyti šypsenas jų veiduose, ir man pačiai būna nuo jų taip gera..."

Žvaigždė, be abejo žvaigždė... Ir jos sceniniai rūbai, ir jos nepraeinantis, nevystantis grožis, amžinos jaunystės šventė – viskas regis taip žvaigždiška. Kas pažįsta Nelly, tas žino - ji paprasta ir šilta. Tai labiausiai tinkantys epitetai, jokios bohemos, jokio chaoso. Ji išmintinga savo širdimi, ji su tais, kurie šalia daugybę metų ir su tais, kurie šalia atsiduria. Atvirumas iki galo - pažeidžiamas atvirumas. Bet ir tvirtuma.

Žiūrovai turės puikią progą lapkričio 18 d. 19 val. Vilniaus mokytojų namų didžiojoje salėje susitikti su legendine dainininke.

Svečiuose: Viktoras Malinauskas

Bilietai parduodami: www.bilietai.lt kasose ir 1 val. prieš renginį renginio vietoje.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: