Vilniaus mokytojų namai
EN

Ona Kolobovaitė ir Aurelijus Globys „Fields Of Gold”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Balandžio 24 d.
19 val.

Į užburiančių ir jautrių dainų vakarą Šv. Kotrynos bažnyčioje kviečia muzikinio projekto „Triumfo arka“ nugalėtoja Ona Kolobovaitė ir gitaros virtuozas Aurelijus Globys.

Du nepaprastai talentingi atlikėjai paruošė pietietišku temperamentu persmelktą programą, kurioje skambės fado, flamenko, džiazo kūriniai. Romantiškas tyrumas persipins su gyvybingumu. Atlikėjai kūrinių atskleisti nenori: „...tegul tai lieka intriga“. Tik tyliai prasitaria, kad skambės aranžuotos, autorinės dainos ir visiems gerai žinomi kūriniai, bet patekę į Onutės ir Aurelijaus rankas skambantys kitaip.

„Dainos turi savitą temparamentą ir išgyvenimus, jas galima atlikti romantiškai, ilgesingai arba labai agresyviai ir aistringai. Onutė pristatė ir atskleidė vokalinę muziką – ne tą tradicinę, liaudišką, bet profesionalią, parašytą profesionalių kompozitorių, tiesa, su liaudiškais motyvais. Šiuos kūrinius mes interpretavome savaip, o interpretacijų rezultatą įvertinkite koncerte“, – teigia gitaristas Aurelijus Globys.

Balandžio 24 d. 19 val. du puikūs menininkai Jus kviečia į muzikinę kelionę, kurioje skambės flamenko, latino, fado, džiazo ir populiariosios estrados kūriniai.

Bilietų kainos: 9 - 21 Eur.

http://www.bilietai.lt/lt/event/24414

Organizatorius 
Muzikos ambasadoriai, UAB





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: