Vilniaus mokytojų namai
EN

Seminaras INOVATYVI FILANTROPIJA: KAIP PRITRAUKTI PRIVAČIŲ RĖMĖJŲ LĖŠAS IR SĖKMINGAI ĮGYVENDINTI SUMANYTAS IDĖJAS


215 auditorija
Antradienis
Kovo 31 d.
13 val.

Seminaro metu pristatomos filantropijos, labdaros ir lėšų telkimo sampratos, pateikiami lėšų telkimo bei pinigų rinkimo skirtumai. Seminaro dalyviai turės galimybę į lėšų telkimą pažvelgti kitu kampu – kaip į būdą sėkmingai įgyvendinti sumanytas idėjas, projektus, burti bendraminčius, visa tai daryti smagiai ir su pasitenkinimu.

Teorinėje seminaro dalyje nagrinėjami šie pagrindiniai klausimai:

  • Ø Kas yra filantropija?
  • Ø Kaip pradėti telkti lėšas?
  • Ø Kaip užmegzti ir palaikyti ryšius su esamais ir potencialiais rėmėjais?
  • Ø Kodėl labai svarbu turėti gerą duomenų bazę?
  • Ø Kokios savybės yra būtinos lėšų telkėjui?

Praktiniai užsiėmimai antroje seminaro dalyje padės įtvirtinti gautas žinias ir paskatins lėšų telkimą paversti įtraukiančia bei pasitenkinimą keliančia veikla.

 

Lektorė – Stanislava Skuodytė

Diplomuota ekonomistė, daugiau nei dešimtį metų dirbusi Europos Komisijoje, turinti didelę projektų rengimo, vertinimo bei įgyvendinimo patirtį. Ketverius metus S. Skuodytė buvo atsakinga už lėšų telkimą ir bendravimą su donorais ir rėmėjais Europos humanitariniame universitete, dirbo su partneriais Vokietijoje, Švedijoje, Čekijoje, Lietuvoje. Dalyvavo lėšų telkimo (angl. fundraising) mokymuose, bendradarbiavo su konsultantais iš JAV, Jungtinės Karalystės, buvo konsultantė ruošiant Lietuvos mecenavimo strategiją.  Šiuo metu dirba Švedijos tarptautiniame liberalų centre Vilniuje, konsultuoja lėšų telkimo klausimais, veda mokymus.

Trukmė ‒ 4 akademinės valandos

Kaina – 45 Eur / 155 Lt

 

Kviečiame registruotis čia. iki š. m. kovo 30 d. Iki susitikimo seminare!

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: