Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertų ciklas „Senamiesčio muzika“: A.Kaniava „Laivas restoranas“


VMN Kiemelis
Šeštadienis
Rugpjūčio 26 d.
19 val.

Visą vasarą trukęs koncertų ciklas „Senamiesčio muzika“ pasiekė finišo tiesiąją ir kviečia į sezono pabaigos koncertą. Rugpjūčio 26 dieną, 19 val. Vilniaus mokytojų namų Vasaros terasoje dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava žada surengti tradiciškai netradicinį koncertą.

Į Vasaros terasą Andrius Kaniava grįžta su būriu šaunių muzikantų - ištikimiausiais savo scenos bendražygiais Sigitu Mickiu (klavišiniai) ir Aleksandru Ten (gitara, bandža).  Prie jų jungiasi ir  akordeonininkas Nerijus Bakula, kurio instrumento akordai skamba ir naujausioje A. Kaniavos kompaktinėje plokštelėje „Laivas restoranas“.  Dar pernai gruodį pristatytas dainuojančio aktoriaus albumas – tai itin švelnus, jausmingas ir gaivus kūrėjo darbas. Jame skamba ir gerbėjams gerai pažįstamos, bet naujai aranžuotos senos dainos, ir visiškai švieži kūriniai. Nuoširdus bendravimas, smagūs pajuokavimai, gražiausi tekstai ir Andriaus Kaniavos charizma – visa tai viename koncerte!

Neprlaleiskite progos ir kartu pasitikite spalvotą rudenį su geriausios nuotaikos užtaisu – kviesdami apsilankyti koncerte ragina geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

 

Bilietus platina www.tiketa.lt ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo į Vasaros terasą

Bilietų kaina: 10 €, 12 €, 15 €;  palapinės kaina 8 asm. – 80 €

Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt, tel. 8 672 23266.

http://www.tiketa.lt/LT/senamiescio_muzika__a_kaniava_laivas_restoranas_16753



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: