Vilniaus mokytojų namai
EN

MONIQUE LIVE


VMN Kiemelis
Trečiadienis
Rugpjūčio 9 d.
20 val.

Atlikėja Monika Pundziūtė.

Muzikinėje padangėje vis ryškiau šviečianti mėlynplaukė atlikėja Monika Pundziūtė, pristatanti dainas sceniniu vardu Monique, kviečia į debiutinį muzikinį vasaros turą po atviru dangumi trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose bei akustinį koncertą ant Marių kranto Nidoje. 

Vasaros koncertų ture, klausytojai pirmieji turės progą išgirsti naujausias auksinės projekto „X Faktorius” nugalėtojos Monique dainas, iš rudenį pasirodysiančio atlikėjos albumo.

Tarp dar niekur neskambėjusių dainų, Monique kartu su gyva muzikine grupe, atliks ir gerbėjams pažįstamas bei klausytojų širdis spėjusias užkariauti dainas „Man nebaisu”, auksinio ir platininio disko apdovanojimus dainininkei pelniusį, kartu su atlikėju Vaidu Baumila įrašytą ir praėjusių metu hitu tapusį singlą „Dviese”.

Vasaros koncerte, scenoje ne tik Monique ir grupė. Viena koncerto dalių bus skirta ir unikalaus muzikinio skambesio ieškančio projekto „Mark Les & Monique” pasirodymui su tokiomis klausytojus užbūrusiomis dainomis, kaip „Nauja istorija” ir kitomis.

„Visuomet labai laukiu susitikimų su publika – gera dainuoti kartu su klausytojais, o vasaros koncertų ture po atviru dangumi, pristatysiu naujausius savo kūrinius, kartu su grupe atliksime ir gerbėjų jau pamėgtas dainas – tikiuosi dainuosime ir šoksime visi kartu,” – su nekantrumu publikos koncertuose laukia Monique. 

Monique ir grupės gyvo garso koncertai trijuose didžiuosiuose miestuose vyks erdvėse po atviru dangumi, akustinis koncertas kelsis prie Kuršių marių.

Koncertai rugpjūčio mėnesį vyks:

Sostinėje – Mokytojų namų Vasaros terasoje, Kaune – Adform kimelyje (buvusiame Ryšių kiemelyje), Klaipėdoje – BarBar'a stogo terasoje, Nidoje – Prieplaukos vyninėje. 

Monika Pundziūtė-Monique live: Vilniuje - Staliukų rezervacija +37064102018

http://www.tiketa.lt/LT/monique_live_16733



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: