Vilniaus mokytojų namai
EN

G&G Sindikatas


VMN Kiemelis
Ketvirtadienis
Liepos 13 d.
20 val.

Tradicijos tęsiasi – kaip ir kiekvieną vasarą, taip ir šią, ištikimiausi repo gerbėjai rinksis po atviru „Vasaros Terasos“ dangumi. Liepos 13 dieną hip-hop‘o scenos vilkai „G&G Sindikatas“ kviečia į vienintelį vasaros koncertą Vilniuje.

 

„Koncertai po atviru dangumi Vilniaus „Vasaros Terasoje“ yra neatsiejama grupės tradicija, besitęsianti jau beveik dešimt metų, – skaičiuoja Kastytis Sarnickas-Kastetas. – Čia koncertai visuomet turi ypatingą atmosferą. Paskutiniu metu pakankamai retai grojame Vilniuje, tad šio koncerto labai laukiame ir pažadame atiduoti visą turimą energiją!“

„Vasaros Terasoje“ reperiai pasirodys kartu su gyvai grojančiais muzikantais, tačiau daugiau paslapčių atskleisti kol kas nenori – palieka laisvę siurprizams. 

„Pas mus niekada nebūna dviejų vienodų koncertų, tad ir šis bus kitoks, – užtikrina Donatas Juršėnas-Donciavas. – Kiekvieną kartą užlipę ant scenos improvizuojame ir stengiamės, kad mums nebūtų nuobodu, nes tik tada galime sudominti žiūrovą.“

 

Svarbi informacija:

Bilietai brangs.

Išankstinė staliukų rezervacija šiam renginiui nevyks, jeigu norite koncerto metu sėdėti - atvykite į koncertą anksčiau.

Į šį koncertą amžiaus cenzas nėra taikomas. Prašome, kad nepilnamečiai asmenys iki 14 metų būtų lydimi suaugusiųjų.

G&G Sindikato dainose yra vartojami necenzūriniai žodžiai, posakiai. Todėl informuojame, kad kai kurie dainų tekstai gali daryti neigiamą poveikį nepilnamečiams. Nepilnamečių tėvų prašome būti atsakingais, susipažinti su dainų turiniu ir patiems nuspręsti ar savo vaikams leidžiate dalyvauti koncerte. Primename, kad koncerto metu už nepilnamečius asmenis yra atsakingi jų tėvai.

http://www.tiketa.lt/LT/gg_sindikatas__vasaros_terasa_16806

 


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: