Vilniaus mokytojų namai
EN

Mantas. Akustinis koncertas


VMN Kiemelis
Ketvirtadienis
Rugpjūčio 10 d.
20 val.

Mantas Jankavičius vasaros vakarus kviečia praleisti jaukiai, romantiškai ir su puikia muzika. Drauge su gitaristu Domu Bajarūnu jis parengė geriausių savo dainų akustinę programą. 

Dainininkas prisipažino, kad yra ypač išsiilgęs artimo bendravimo su žiūrovais, o akustiniai koncertai – geriausias būdas pajusti publiką ir užmegzti su ja ryšį. „Jaučiu, kad tikrai turime apie ką pasikalbėti. Noriu matyti jūsų akis, šypsenas, sužinoti, kaip leidžiate vasarą“, – sako Mantas.

Akustinėje programoje – garsiausi Manto kūriniai, taip pat – jo dainos sukurtos kino filmui „Pakeliui“ ir spektakliui „Laisvi drugeliai“. Dauguma dainų akustiškai skambės pirmą kartą, specialiai koncertams sukurtos naujos aranžuotės. „Akustiškai dainos skamba lyg naujai gimusios – tokios tyros, neužgožtos daugybės efektų. Man net šiurpuliukai oda bėgioja, kaip kartais tai būna jautru“, – sako Mantas. 

Tačiau Mantas nebūtų Mantas, jei net akustiniuose jo koncertuose neprasimuštų tas neišsenkantis energijos užtaisas, kuris užpildo salę gera nuotaika. „Čiuožki“ – visada yra tas kūrinys, kuris pakelia žiūrovus nuo kėdžių. „Ir akustinė jo versija toli gražu nėra rami ir migdanti“, – juokiasi Mantas, koncertuose grosiantis, gitara, klavišiniais ir trombonu. 

Dėl staliukų rezervacijos skambinti: 865505777.

http://www.tiketa.lt/LT/mantas__akustinis_koncertas_16875



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: