Vilniaus mokytojų namai
EN

KACZMAREK ŠEIMOS KONCERTAS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Rugsėjo 17 d.
18 val.

Kaczmarek - tai ypatinga šeima, kurioje visi šeimos nariai dainuoja.

Grupę sudaro operos dainininkų šeima:

Mama Iwona Kaczmarek - sopranas,
Tėvas Piotr Kaczmarek - tenoras,
Ir du sūnūs, kurie yra labai talentingi ir apdovanoti nuostabiais balsais:
Adomas Kaczmarek (14 m.) - tenoras,
Wojciechas Kaczmarek (18 m.) - bosas – baritonas.

Šeima reguliariai koncertuoja filharmonijose, bažnyčiose, dalyvauja įvairiuose renginiuose ir koncertuose visoje Lenkijoje. Kaczmarek šeimos repertuarą sudaro gražiausios dainos iš populiarių operečių ir miuziklų, pasaulio žvaigždžių hitai, muzika iš filmų, itališkos ir ispaniškos dainos.

Iwona Kaczmarek, Lodzės muzikos akademijos absolventė, studijavo vokaliniame-aktoriniame fakultete. Jau studijuodama bendradarbiavo su Lodzės filharmonija. Antrosios pakopos studijos vyko vadovaujant visame pasaulyje žinomam operos dainininkui tenorui Kaludi Kaludov. Nuo 2006 ji bendradarbiauja su Lodzės Didžiuoju Teatru ("Teatr Wielki"). Debiutavo Verdi operoje "Aida", kur atliko pagrindinį vaidmenį. Savo repertuare turi vaidmenis  tokiuose operose kaip „Tosca“, Moniuškos „Grafienė“ ir „Halka“, „Trubaduras“, ir operetėse: „Čigonų baronas“, „Linksmoji našlė“, „Čardašo karalienė“. Dažniausiai ji rengia pasirodymus Lenkijoje, dainuoja tiek klasikinį, tiek estradinį repertuarą.

Piotr Kaczmarek - tenoras, 2000 m. baigęs Lodzės muzikos akademiją, studijavo vokaliniame-aktoriniame fakultete. Toliau mokėsi, kaip jo žmona, vadovaujant operos dainininkui tenorui Kaludi Kaludov. Du sezonus jis buvo pirmuoju tenoru Lodzės Muzikiniame teatre. Nuo 2000 m. bendradarbiauja su Lenkijos armijos ansambliu, atlieka pirmojo tenoro partijas. Reguliariai pasirodo Varšuvos, Katovicų, Krokuvos ir Žešuvo filharmonijose. Bendradarbiauja su įvairiais Lenkijos muzikos teatrais. Bendradarbiauja su garsiu tenoru Boguslaw Morka, su kuriuo dainuoja duete arba su visa savo dainuojančia šeima.

Adam Kaczmarek – tenoras, gimė 2003 m. vasario 9 d. Muzika keliauja su juo per gyvenimą nuo pat gimimo. Nuo ankstyvojo amžiaus jis bandė mėgdžioti savo tėvus, gerai žinomus operos dainininkus. Jis atlieka dainas iš klasikinio ir estradinio repertuaro. Jo pasirodymas televizijos šou "Mam talent" (lenkiška „Got Talent“ versija) buvo neįtikėtinai sėkmingas. Nuo 2016 m. jis bendradarbiauja su gerai žinomu Lenkijoje ir pasaulyje tenoru Bogusław Morka, su kuriuo jis dažnai koncertuoja. Apdovanotas neįtikėtinai gražiu balsu. Maestro Bogusław Morka palygino jo balsą ir talentą su Roberto Loreti. Šiuo metu mokosi antroje gimnazijos klasėje.

Wojtek Kaczmarek – baritonas, gimė 1999 m. vasario 25 d. Jis pradėjo savo muzikinę karjerą nuo labai jauno amžiaus. Kaip ir kiti jo šeimos nariai, jis atlieka dainas iš klasikinio ir estradinio repertuaro. Jo scenos dievaitis yra baritonas pasaulyje plačiai žinomas operos dainininkas - Artur Ruciński. Jis irgi buvo sėkmingai pasirodęs televizijos šou "Mam talent". Šių metų sausio mėnesį Wojtek įrašė su savo broliu Adomu debiutinį albumą „Svajonės išsipildo" („Marzenia się spełniają“).

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/kaczmarek-seimos-koncertas-223692/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: