Vilniaus mokytojų namai
EN

ALINA ORLOVA


VMN Kiemelis
Ketvirtadienis
Rugpjūčio 31 d.
20 val.

Jeigu reikėtų įvardinti bene dažniausiai užsienyje koncertuojančią Lietuvos muzikos žvaigždę, neabejotinai tai būtų atlikėja Alina Orlova.

Dainuojamosios poezijos kūrėja ir elektroninės popmuzikos atlikėja jau ne vienerius metus garsina Lietuvą populiariausiuose užsienio šalių festivaliuose ir arenose.

„Visada pasirenku vietas, kuriose noriu groti. Negalėčiau koncertuoti ten, kur reikia. Mėgstu sales, kurios yra kitokios, autentiškos, turi savo spalvą ir nuotaiką“, – neseniai yra sakiusi Alina.

Atlikėja visada labai laukia savo pasirodymų Vilniuje ir net nemėgina slėpti, kad jie – kitokie negu užsienio scenose. Ypatingi. „Čia susirenka savi žmonės, atrodo, kad visų akys jau kažkur matytos, todėl visada labiausiai jaudinuosi grodama būtent Vilniuje. Publika labai dėmesinga, reaguoja į emocijas ir mano atliekamą muziką, nes supranta žodžius, įsiklauso į dainų tekstus. Tikrai labai laukiu šitų koncertų, nes tiesiog be proto pasiilgstu “savų” žmonių...“, - atvirauja atlikėja.

Vilniuje atlikėja koncertą surengs paskutinį vasaros ketvirtadienį – rugpjūčio 31 d. „Vasaros terasoje”. Koncerto metu dainininkė savo muzikos gerbėjams pristatys ne tik jau anksčiau girdėtas dainas, bet ir naujausius, dar niekur negirdėtus ir neįrašytus.

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/alina-orlova-217904/



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: