Vilniaus mokytojų namai
EN

Paramos projekto „Nupiešk man avį’18“ - „Šeimų šventė“


VMN Kiemelis
Šeštadienis
Birželio 2 d.
12 val.

Projektas „Nupiešk man avį“ tęsiasi jau trečią kartą! Šių metų projekto šūkis: mokykimės būti drauge, tad kovo – birželio mėnesį besitęsiančių ciklinių renginių metu į savo veiklas norime įtraukti kuo didesnę visuomenės dalį, o tarp jų ir neįgaliuosius.

Vienas iš projekto baigiamųjų renginių – tai birželio 2 dieną planuojama „Šeimų šventė“.
Renginys vyks Vasaros terasoje (Mokytojų namų kiemelis) ir St.Moniuškos skvere, taigi erdvės užteks viskam: koncertams, kūrybinėms dirbtuvėlėms ir sportiniams užsiėmimas.
Vasaros terasoje esančioje scenoje nuo 12 val. Iki 19 val. koncertuos projekto organizatoriaus (vaikų ir jaunimo klubo „Šatrija“) grupės, taip pat išvysime ir visoje Lietuvoje žinomus atlikėjus bei projekto draugus.
Tiek Vasaros terasoje, tiek St. Moniuškos skvere nuo pat 12 val. veiks įvairios kūrybinės dirbtuvėlės, kuriose gaminsime mūsų projekto simbolį simbolizuojančias avytes – sieksime pagaminti 100 skirtingų avyčių. Lipdysime, piešime, konstruosime ir kitaip kursime, taigi šventės dalyvius į kūrybinį procesą įsitraukti kvies įvairios organizacijos. Vaikučius ir jų tėvelius įvairiomis užduotimis bei pramogomis užims šioje srityje jau patyrę vaikų renginių organizatoriai, tad sieksime kuo platesnės užsiėmimų įvairovės.
Ne tik linksmai, bet ir naudingai leisime laiką: tam tikroje zonoje vyks parodomieji skirtingų sporto šakų užsiėmimai, kuriuose dalyvauti kviesime visus šventės dalyvius. Planuojame jogos, dziudo, karate, šokių, golbolo ir kt. parodomuosius ir praktinius užsiėmimus.

Plačiau: http://www.satrijosklubas.lt/seimu-svente/



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: