Vilniaus mokytojų namai
EN

|ATŠAUKTAS | Koncertas „Mamoms ir apie mamas“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Gegužės 3 d.
19 val.

Informuojame, kad renginys KRISTOFORO ORKESTRAS. MAMOMS IR APIE MAMAS, kuris turėjo įvykti gegužės 3 d. Vilniuje, atšauktas.

Pirkę bilietus BILIETAI.LT kasose arba internetu bei atsiskaitę LUMINOR NORDEA banko sąskaita, prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo prašymą.

Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Bilietus įsigijusiems internetu (išskyrus apmokėjusiems per LUMINOR NORDEA) pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Grąžinimai bus atlikti iki gegužės 15 d.

Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.

Koncertas, skirtas Motinos dienai
Atlikėjai:
Aistė Pilibavičiūtė (sopranas),
Dainius Puišys (baritonas),
Povilas Jaraminas (fortepijonas),
Andrius Balevičius (mušamieji),
Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, meno vadovas ir vyr. dirigentas Modestas Barkauskas.
Programoje: gražiausios Teisučio Makačino, Algimanto Raudonikio, Jaroslavo Cechanovičiaus, Benjamino Gorbulskio, Miko Vaitkevičiaus, Rimvydo Racevičiaus ir Tomo Leiburo dainos.

Geriausia dovana mamai – laikas, praleistas kartu su savo vaikais. Pavasarišką Motinos dienos vakarą Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, kartu su solistais Aiste Pilibavičiūte (sopranas) ir Dainiumi Puišiu (baritonas), taip pat pianistu Povilu Jaraminu ir perkusininku Andriumi Balevičiumi, kviečia atšvęsti klausantis gražiausių lietuviškų dainų.

Šioje pavasariškoje šventinėje programoje skambės vien tik lietuvių kompozitorių kūriniai, dedikuoti mamoms. Vakaro metu išgirsime žymiausių šalies kūrėjų Teisučio Makačino, Algimanto Raudonikio, Jaroslavo Cechanovičiaus, Benjamino Gorbulskio, Miko Vaitkevičiaus, Rimvydo Racevičiaus ir Tomo Leiburo dainas.

Bilietai: 10.60 - 23.00 Eur.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: