Vilniaus mokytojų namai
EN

XIII TARPTAUTINIS DAINUOJAMOSIOS POEZIJOS FESTIVALIS „TAI-AŠ“ | KONCERTAS „MĖNULIO SODAI“


Vilniaus mokytojų namų Facebook puslapyje
Penktadienis
Balandžio 17 d.
18 val.

„Aš ilgiuosi tavęs, kai nežydi mėnulyje rožės...“

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ nesiliauja stebinti savo ištikimų gerbėjų ir šįkart jiems dovanoja premjerą – „Mėnulio sodai“.  Šioje programoje skambės gražiausios dainos daugiausia prancūzų kalba. 
Idėjos autorius, dainų autorius ir atlikėjas Vygantas sumanė, kad šį vakarą muzika turi skambėti nerealiai – nuo vieno akordo iki nuostabiausių garsų jūros, nuo vienos gitaros iki gausaus muzikantų orkestro, kad klausytojas nenuskridęs į mėnulį galėtų ten sodus ir žvaigždes pamatyti...

Jau antrą kartą festivalyje koncertuojantis dainų autorius, atlikėjas ir aktorius Laurent Secco iš Prancūzijos padės šio projekto sumanytojui Vygantui scenoje sukurti stebuklą. Jiems akompanuos gitaristo Tomo Varnagirio grupė: Martynas Norvilas (akordeonas), Tomas Maslauskas (bosinė gitara), Mindaugas Januškevičius (mušamieji) ir styginių instrumentų orkestras „Mėnulio sodai“.

Programoje skambės Jacques Brelio, Charles Trenet, Francis Lai, Joë Dassin, Salvatore Cutugno, Benjamin Biolay, Keren Ann ir, žinoma, Laurent Secco bei Vyganto dainos.

Koncertą veda Prancūzijos ir Lietuvos aktorė Caroline Paliulis.

Video įrašą žiūrėkite čia: 

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: