Vilniaus mokytojų namai
EN

Atvelykio šventę sutikime kartu!


Vilniaus mokytojų namų Facebook puslapyje
Sekmadienis
Balandžio 19 d.
12 val.

„Ridu ridu margučiuką Atvelykio takučiu.

Nupiešiau ant jo paukščiuką,

Kad užtektume dainų,

Kad žydėtų mūsų dienos,

Darbus laimintų dangus,

Kad sugriūtų kreivos sienos,

Kai tekės sėkmės medus.“

 

Š. m. balandžio 19 d. tradiciškai buvo numatyta organizuoti Atvelykio šventę-labdaros mugę „Angelų vaikai-su meile Jums“. Jau buvo suplanuota meninė-kultūrinė programa, dalyvaujančios įstaigos pasiruošusios atvykti ir parduoti savo sukurtus darbelius. Ilgametis renginio vedėjas iliuzionistas Mantas Wizard pasiruošęs vesti savo užimtoje darbotvarkėje renginį.

Deja, teko viską atšaukti.

Bet Mokytojų namų komanda nori šią dieną praleisti su Jumis ir siūlo sekmadienį nuo 12 val. pasimatyti Mokytojų namų facebook paskyroje. Su Jumis pasisveikins ir savo triuką padovanos iliuzionistas Mantas Wizard, dailininkas Rolandas Dabrukas pamokys kaip patiems nusipiešti viščiuką o Vilniaus mokytojų namų vaikų ir jaunuolių folkloro ansamblis „Reketukas“ dovanos savo jubiliejinį koncertą.

Iliuzionisto Manto Wizard pasirodymas: https://www.facebook.com/VilniausMokytojuNamai/videos/1569440796539628

Vilniaus mokytojų namų vaikų ir jaunuolių folkloro ansamblis „Reketukas“ dovanoja savo koncertą, kuris vyko 15 jubiliejaus proga. Na o šį rudenį tikimės susitikti 20 metų sukakties proga Vilniaus mokytojų namų Didžiojoje salėje ir smagiai atšvęsti.

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: