Vilniaus mokytojų namai
EN

Vaidas Baumila live


VMN Kiemelis
Trečiadienis
Rugpjūčio 23 d.
20 val.

Vaidas Baumila, po metų pertraukos, pristato gyvo garso koncertinį turą po atviru dangumi trijuose didžiausiuosiuose Lietuvos miestuose bei akustinį pasirodymą pajūryje.

Pastaruoju metu Vaidas, pasinėręs į novatoriško skambesio paiešką ir eksperimentuodamas muzikiniais stiliais, įrašinėja naująjį albumą. Pirmieji dainas iš rudenį pasirodysiančio albumo išgirs klausytojai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Nidoje. 

Tarp naujų dainų, pritariant muzikantams, Vaidas atliks ir gerbėjams jau pažįstamams dainas „Ant mašinos stogo”, „Tai buvai tu” ir auksinio bei platininio disko apdovanojimus atlikėjui atnešusią ir kartu su ryškia jaunąja atlikėja Monika Pundziūte-Monique išleistą dainą „Dviese”.

„Mano muzika – tai aš, toks koks esu – atviras, kartais ironiškas, kartais užsisvajojęs, ir be galo mylintis tai, ką darau. Pastaruoju metu daug laiko buvome užsidarę studijoje, su komanda kūrėme ir įrašinėjome naujas dainas, tobulinome jų skambesį. Vasarą norisi išlysti iš „rūsio”, pristatyti publikai tai, ką paruošėme ir laukti jų į vertinimo bei mėgautis tuo, ką darome,” – į vasaros turą klausytojus kviečia Vaidas Baumila. 

Sostinėje publika kviečiama į Mokytojų namų Vasaros terasą. Kaune – klausytojus atlikėjas su grupe pasitiks Adform kiemelyje (buvusiame Ryšių kiemelyje), o Klaipėdoje kviečiame kilti dainų klausyti virš kitų stogų – koncertas vyks BarBar'a terasoje. Nidoje akustinį pasirodymą Vaidas su muzikantais surengs Prieplaukos vyninėje.

Vaidas Baumila live: Vilniuje - Staliukų rezervacija +37064102018.

http://www.tiketa.lt/LT/vaidas_baumila_live_16742



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: