Vilniaus mokytojų namai
EN

|ATŠAUKTAS | Vaikų chorų festivalis „Dainų mozaika“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Gegužės 10 d.
11:00 val.

RENGINYS ATŠAUKTAS

Tradiciškai kviečia Lietuvos vaikų chorams puikiai pažįstamas festivalis „Dainų mozaika“! Susitikime 2020 m. gegužės 10 d. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje.

REGISTRACIJA VYKSTA IKI KOVO 31 D.: https://forms.gle/pk4sjnv8mKGWmrru5

NUOSTATUS RASITE ČIA:
http://www.chorasugnele.lt/dainu-mozaika/

Šiemet visa šalis švenčia Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-metį, ir „Dainų mozaika“ kviečia švęsti su dainomis! Šių metų festivalio tema – „Kartu“. Dainuosime apie žmonių bendrystę, apie džiaugsmą turėti draugų ir priklausyti bendruomenei.

Dalyviai kviečiam dainuoti 3 kūrinius, ir vieną iš jų skirti festivalio temai. Kiekvieno choro programoje ne daugiau nei vienas kūrinys gali būti iš 2020 m. Moksleivių dainų šventės repertuaro. Jei nenorite, galite į savo programą neįtraukti nei vieno dainų šventės kūrinio.

Dalyvauti „Dainų mozaikoje“ nuoširdžiai kviečiame visus vaikų chorus – ir tuos, kurie Lietuvą atstovauja tarptautiniuose konkursuose, ir tuos, kurie kol kas yra dainavę tik savo mokyklų bendruomenėms. Norime suteikti visiems galimybę padainuoti vienoje geriausių Vilniaus salių!

Dalyvio mokestis – 2 Eur 1 vaikui. Įėjimas į koncertus žiūrovams nemokamas. Daugiau informacijos choras.ugnele@gmail.com arba +37062968060 (Ieva).



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: