Vilniaus mokytojų namai
EN

Rojalis & Violončelė. Linkin Park, Lana Del Rey, One Republic ir kt. kūrėjų muzika


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Gegužės 7 d.
19:00 ir 21:00 val.

Mieli žiūrovai! Informuojame, kad dėl Lietuvoje įvesto karantino renginys Rojalis & Violončelė. Music by Linkin Park, Lana Del Rey, One Republic and other (Belarus), kuris turėjo įvykti 2020 lapkričio 30 d. / sausio 30 d. / kovo 13 d. 19:00 ir 21:00 Vilniuje yra perkeliami į 2021 metų gegužės 7 d. Bilietai liks galioti tie patys. Papildomai kreiptis nereikia. Artėjant renginiui organizatoriai primins jums el. laišku apie planuotą susitikimą. Atlikėjai turi leidimus atvykti, tad laukiame tik leidimo rengti koncertus.

Išgirsite fortepijono ir violončelės derinį, kurių natos skambės jūsų kūne ir vidinės dvasios būsenoje. Tai neįprasta programa, kurią pamatysite pirmą kartą!

Išgirsite šių atlikėjų kompozicijas:
⁃ Linkin Park
⁃ Lana Del Ray
⁃ One Republic (Apologize)
⁃ Evanescence
Ir kitų atlikėjų, su kurių kompozicijomis užaugo kartos!

Renginys vyks Jaukiausioje muzikinėje Vilniaus vietoje - Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Įspūdžiai išliks šilčiausi, o emocijos - ryškiausios!

Baltarusijos Respublikos Minsko orkestro „Classic Energy“ solistų atliekama muzika:

Rojalis - Nadežda Boldovskaja.
Violončelė - Aleksejus Ivanko.

Bilietai: 

19:00 val. www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/vilnius-rojalis--violoncele-music-by-linkin-park-lana-del-rey-one-republic-and-other-320984 Bilietų nėra

21:00 val. https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/perkeltas-vilnius-rojalis--violoncele-music-by-linkin-park-lana-del-rey-one-republic-and-other-324028/ Bilietų nėra

Informuojame, kad dėl Lietuvoje įvesto karantino renginys Rojalis & Violončelė. Music by Linkin Park, Lana Del Rey, One Republic and other (Belarus), kuris turėjo įvykti lapkričio 30 d. / sausio 30 d. / kovo 13 d. 19:00 ir 21:00 Vilniuje yra perkeliamas į 2021 metų gegužės 7 d.




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: